|

Herkkukori herkkusuille

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Sokos Herkun kanssa.

Herkkukori on kaikkien herkkusuiden toivelahja. Valitse herkuiksi lahjan saajan näköisiä tuotteita – ja sujauta vaikka resepti lahjan mukaan.

Tärkeintä herkkulahjojen valinnassa on antaa ajatuksen viivähtää hetken aikaa lahjan vastaanottajassa. Mistä mummo, sisko tai naapuri ehkä pitäisi? Mikä tulisi varmasti käyttöön tai ilahduttaisiko lahjan saajaa herkkujen tarina? Voisiko herkkulahja kertoa jotain myös lähettäjästä?

Minulle herkkukori tai herkkulahja on kaikkein mieluisin lahja saada – ja antaa. Tänä jouluna olen panostanut aivan erityisesti lähituotteisiin ja itse tehtyihin herkkuihin. Kokosin postauksen loppuun muutaman herkun, jotka sopivat lahjaksi herkkusuille.

Loistava vaihtoehto itse tehdylle tai kootulle herkkukorille on antaa mestarien hoitaa homma. Sokos Herkusta löytyy vaikka mitä ihania ideoita lahjoiksi. Herkusssa on kauniisti pakattuina myös valikoima valmiita koreja, jotka on täytetty kauden upeimmilla tuotteilla.

Ja voihan herkut hakea lahjaksi tuoreena myös palvelutorilta. Palvelutorin valtavasta valikoimasta osaavien herkkumestarien auttamana löytyy varmasti kaikki jouluun sekä lahjaksi että itselle. Muista myös, että palvelutorin tuotteita voi tilata myös ennakkoon 18.12. saakka. Näin välttää ruuhkat ja tuotteet voi hakea noutopisteeltä ennalta sovittuna aikana.

Kannattaa muistaa hyödyntää myös nopean toimituksen verkkokauppaa, joka toimii Oulun seudulla Sokos Herkussa ja Limingantullin Prismassa. Pääset ostoksille osoitteesta www.foodie.fi.

Sokos Herkun valmiiden herkkukorien ja palvelutorin tuotteiden lisäksi vielä muutama idea herkkulahjoiksi:

Seuraathan Kokkipotteja myös Instagramissa!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.