Kiivimojito – malja keväälle

Kevään vihreät kiivi, limetti ja minttu muodostavat loistavan makupaletin, joista syntyy hykerryttävän ihana kiivimojito. Tarvitaan lisäksi vain pieni ripaus sokeria taittamaan liiallista kirpeyttä sekä pitkä kaato kivennäisvettä. Ja jos mocktailista haluaa cocktailin, laitetaan lasiin myös hieman vaaleaa rommia.

Kevät, sinua odotettu!

Resepti

Kiivimojito

yhteen drinkkiin

1/2 kiivi

muutama mintunlehti

hieman limetin mehua

sokeria

kivennäisvettä

(vaaleaa rommia) 

jääpaloja

Kuori kiivi ja kuutioi hedelmäliha. Laitan lasin pohjalle kiivikuutiot, mintunlehdet, limetin mehu sekä sokeri. Sekoita ja survo hieman kiivejä ja mintunlehtiä. Kaada lasiin kivennäisvettä. Lisää halutessasi vaaleaa rommia. Viimesitele mintunlehdillä ja jääpaloilla.

_____

Katso myös nämä reseptit:

8 Comments

  1. Tällaisista raikkaista drinkeistä minä pidän. Usein laitan viinaa drinkkiin hyvin vähän, jos lainkaan, mutta tähän(kin) vaalea rommi sopii kyllä mainiosti.

  2. Ihanat drinksuainekset,etenkin kun siinä on lempiviinaani rommia:)

  3. Ihana kuulla, Tiina!
    Kevät ei ole aivan niin pitkällä täällä meillä kuin siellä etelässä, mutta fiilis on kyllä kohdillaan 😀

  4. Voihan raikkaus! Kevätfiilistä ei voi estää kun tällä kilistelee. Kiitos taas ihanasta ohjeesta, Hannele! P.S Kirja on ollut kovasti luvussa täällä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.