Kuukauden ruokahaaste tekee paluun

Kuukauden ruokahaaste on pala ruokablogien historiaa. Nyt haaste tekee paluun aiempaa rennompana – tule mukaan!

Ruokablogeissa vuodesta 2007 saakka kuukaudesta toiseen vaeltanut haaste jäi talviunille kolmisen vuotta sitten. Nyt on aika herättää haaste henkiin! 

Vuosien varrella moni on haastetta kaivannut – eikä ihme. Yhdeksän vuoden ajan ruokahaaste keräsi kuukausittain yhden teeman ympärille nipun postauksia, joissa pureuduttiin aiheeseen usein reseptin muodossa. Mikä upea tapa saada yhteen reseptejä raaka-aineen, värin, maan tai vaikka musiikkilajin innoittamana. Silloin voittaja äänestettiin ja voittaja keksi uuden haasteen.

Uudistunut, nyt helmikuussa uudelleen starttaava kuukauden ruokahaaste ei ole pelkästään blogien juttu. Se on ihan kaikkien juttu! Ihan kuka tahansa voi osallistua kuukauden ruokahaasteeseen, ja olla mukana rakentamassa uutta ruokahaastekulttuuria. Ja se tekee siitä aiempaa hauskempaa, yhteisöllisempää ja rennompaa. Me otettiin Hannan soppa -Hannan kanssa uudesta startista koppi, ja keksimme ensimmäisen haasteen aiheen. Jatkossa olemme avoinna ehdotuksille, ideoille ja yhteistyölle. Jos siis sinulla on mielessä hyviä aiheita, laita meille viestiä.

Osallistu kuukauden ruokahaasteeseen 

Kuukauden ruokahaasteen teemana on helmikuussa sitrukset. Kokkaa siis jotain sitrusta sisältävää, ja jos haluat, jaa luomuksesti hästägillä #kuukaudenruokahaaste.

Tavoitteena on saada aikaan hyvää mieltä, yhteisiä kokemuksia ja jaettuja ideoita. Voit osallistua kuukauden ruokahaasteeseen Instagramissa, Facebookissa tai vaikka ihan vain omaksi iloksesi omassa keittiössäsi. Uudistuneessa ruokahaasteessa pidetään vain hauskaa. Kun kukaan ei voita, kaikki voittavat.

#kuukaudenruokahaaste

2 Comments

  1. IHANAA! Olisin melkein pakottanut, jos et olisi vapaaehtoisesti lähtenyt 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.