Mansikkaa, avokadoa ja vuohenjuustoa paahtoleivällä

En kertakaikkiaan voi vastustaa syyskesän viimeisiä mansikoita. Tai no jos ihan totta puhutaan, en voi vastustaa myöskään alkukesän ensimmäisiä, enkä kyllä keskikesänkään mansikoita. Mutta syysmansikoissa on jotain aivan erityistä. Ehkä siinä on vähän vieläonkesävieläonkesäonhanvieläeionpas -huuhailua, vaikka toinen puoli sielusta nauttiikin raikkaista syyskeleistä ja pimeistä kynttiläilloista.

Avokadolla, mansikoilla ja vuohenjuustolla vuoratut paahtikset maistuvat mahtavalta. Halutessaan avokadoa voi maustaa hieman suolalla ja/tai sitruunamehulla. Päällimmäiseksi sopii myllystä rouhaistu mustapippuri.

8 Comments

  1. Kiitos, Jonna! Aurinko tekee kuvauksesta helppoa. Eikä ruoan ulkonäön kehuminen ole lainkaan typerää, päinvastoin!

  2. Maailman typerin kommentti luvassa 😉 mutta nämä ovat vain niin kuvankauniita, että on pakko kehua ulkonäköä. Olen tuijottanut noita värejä huumaantuneena tässä jo hetken. Kauniit kuvat, Hannele.

  3. Nyt olet kyllä löytänyt täydellisen kombon, melkein alkoi kuola valumaan kun katselin kuvia 🙂 en ole syönyt mansikoita viikkoihin, asia pitäisi korjata heti!

  4. Kiitos, jokihaka!
    Jos voileipäsektorilla luovuus onkin välillä hukassa, kukoistaa se sulla muiden ruokien ja valokuvauksen parissa.

  5. Hieno yhdistelmä! Pitää kompata tuota ylintä kommenttia..missä mun luovuus? Meillä oli juustoa, metvurstia ja rieskoja.. Hyviä nekin mutta silti!

  6. Samaa juustoa ja ruisleipää meilläkin pääsääntöisesti kannetaan kaupasta:) Luovat hetket on vain pieniä pilkahduksia.

  7. Herkullisen näköistä! Näitä pitäis lukee ennen kuin lähtee ruokakauppaan kun nyt tuli taas kannettua kotiin vaan sitä ainaista ruisleipää ja juustoa. Missä luovuus?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.