Onnea!

Olen tehnyt tänään mielenkiintoista, puolitilastotieteellistä tukkimiehenkirjanpitoa, pyyhkinyt suunpieliäni ja haaveillut valloittavista leipomuksista lukiessani Kakkujen kuningattaret – arvonnan kommentteja. Kahdeksaankymmeneenyhteen kommenttiin mahtui liki kolmekymmentä erilaista herkkua. Äänimäärät on laskettu humanistin summittaisella sunnuntaimatikalla, jota sekoitti ovella käyneet noidat, kissat ja velhot. Mutta jos olen vetänyt tikkuja ristiin oikein, himoitaan suomalaisissa kotikeittiöissä eniten suklaisia herkkuja. Toiseksi eniten mainintoja keräsi juustokakku. Brita-kakku ja pavlova tai muu marenkinen makea kävivät tiukkaa kisaa kolmennesta sijasta.

Lämmin kiitos jokaiselle arvontaan osallistuneelle, oli ihana nähdä moni uusikin nimi viestilaatikossa. Jatkossakin kaikki kommentit, keskustelut ja mielipiteet ovat tervetulleita. Kokkipottilassa iloitaan aidosti jokaisesta jätetystä puumerkistä.

Tietokone toimi onnettarena ja poimi kommenttien joukosta Emman kommentin – ONNEA! Emmalle lähtee postitse Kakkujen kuningattaret – kirja heti kun saan Emman kiinni.

Makeaa kevättä meille kaikille! Aurinkoa ja iloa!

8 Comments

  1. Kiitos, Nelle, haasteesta! Haaste on hauska, kunpa ehtisin toteuttaa sen!

  2. Ei se ole niin justiinsa! Harmi vaan, että ponteva toive ei auttanut random-arvonnassa 🙂

  3. Ja kisasta onkin hyvä lähteä haasteeseen – työläähkö mutta antoisa, itse asiassa.

  4. Voi, ei, hävettää….en huomannut, että arvonnan kommenteissa piti nimetä suosikkileipomus. Luulin vain, että kommentti piti jättää joten kirjoitin idioottimaisesti, että tänne se kirja! Kuinka noloa!

  5. Kun tämä ääni lasketaan mukaan, taitaa Brita päihittää niukasti marenkiherkut.

    Tertin kartanossa on aika helppo rakastua, on puitteet kohdillaan 🙂

  6. Minä olisin kanssa sitä Britakakkua äänestänyt, jos olisin ajoissa ehtinyt. Tertin kartanossa siihen kerran rakastuin.

  7. Kiitos sähköpostiste! Laitan kirjan postiin vielä tänään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.