Ruissipsisnäksit

Kuvan teksti kertoo kaiken olennaisen. Rakastamme pikkuruokia, sormisyötäviä ja tapaksia, jos se nyt mikään uutinen on Kokit ja Potit -blogin parissa aiemminkin käväisseelle. Ruissipisnäkseissä pikkuruokaan yhdistyy toinenkin truelove, näkkileipä, joka muuttuu uunissa reunoiltaan vieläkin rapeammaksi ja sitkistyy keskeltä täydellisesti.

****

Ruissipsisnäksit

maustamattomia ruissipsejä (esim. näitä)

täytteeksi esimerkiksi
juustoa: parmesan, gouda, emmental, brie, aura…
jauhelihakastikkeen tai chili con carnen jämiä
kinkkua tai meetvurstia
tomaattia tai paprikaa kuutioina
salsakastiketta
oliivia

Levitä ruissipsit pellille ja täytä mieleiseksesi. Jos täyte on ”kuivaa”, kuten vaikka meetvurstia, hyvin sulava juusto tuo kosteutta sopivasti.

Kuvassa olevissa snäkeissä on se viimeinen, aina roikkumaa jäävä, kauhallinen chili con carnea ja parmesaania. 

****

Similar Posts

10 Comments

  1. Onpa harmi! Allergiat on kyllä kurjia. Viljoista ruis taitaisi olla vaikein jättää pois (sanoo hän ja tekee uunivalmiiksi huomisille lounasvieraille makaroonilaatikkoa 😉 ).

  2. Inhoan tätä vilja-allergiaani, ruisleipä oli suurinta herkkuani ennen. Ihana kuva ja maistoin mielessäni hyvän maun!

  3. Pari tapastyyppiä asuu täälläkin (ei sillä, hyvin monenmuotoinen ruoka kyllä maistuu…).

  4. Pikkupalat parhaat palat. Olen myös naposteluun taipuvainen. Kannattaa muuten ehdottomasti tsekata kirja nimeltä Mingelmat, siinä on loistavia pikkupaloja.

  5. Täälläkin on pienien ruokien ystävä. Rakastan tapastyyppistä ruokailua ja kaikenlaiset pienet naposteltavat ovat ihania 🙂

    annemi/52weeksofdeliciousness

  6. Kiitos, Nanna! Vähän rokkia tekee huonosta kännykkäkuvastakin katsottavan:)

  7. No nyt mä tiedän minne sen chilin jämän saa laitettua… Tänks! Hieno idis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.