Tiesitkö tämän jo?

Jos seuraat Kokkeja ja Potteja Facebookissa tai Instragrammissa, tiesitkin tämän jo eilen: siitä piti tulla letti, tuli kasa. Varret sain sentään letille.

Viime syksynä laitoin maahan kahdenlaisia valkosipulinkynsiä. Toiset oli aikaisempina vuosina hyväksi havaittua Alexandraa paikallisena kantana, toiset Keski-Suomesta tuotua lajiketta (ehkä Revontuli?). Ensiksi mainittua ei saa letille millään, sillä varret ovat jämäkät kuin pajunvarret.

Mutta palataanpa tuohon sosiaaliseen mediaan.
Maailma menee eteenpäin tekniikan ja sovellusten alalla niin hurjalla vauhdilla, että hitaalla humanistilla on täysi työ seurata tilannetta edes jälkimainingeissa. Tiedän, että siellä langan toisessa päässä keikkuu muutama panssarein varustettu ritari, jotka tietävät että ilman sosiaalista mediaakin pärjää. Olen samaa mieltä, vallan mainiosti pärjää.

MUTTA MAAILMA ON HAUSKEMPI SOSIAALISEN MEDIAN SILMIN!

Ja siksi Kokit ja Potitkin on Facebookissa, Pinterestissä ja Instagramissa. Klikkaa mukaan hauskanpitoon: Facebookiin ja Pinterestiin pääsen vasemmalla olevia painikkeita klikkaamalla. Instagramin hulvattomasta kuvamaailmasta löydät Kokit ja Potit yllättävällä nimellä: @kokitjapotit.
Tykkää ja seuraa!

9 Comments

 1. annemi, tunnuit löytävän etsimäsi – hyvä! Millä nimellä löydyinkään? t. nimim. nimestänsä epätietoinen

 2. Kuopion Kalkkiksen koko käsi menisi, jos antaisit pikkurillin:D

  annemi, mitähäh? En ihan ehkä ymmärrä tuota instagramin nimisysteemiä, mutta kun vaikka tykkään jostain kuvasta, olen kokitjapotit. Mun kuvasivulla olen Hannele. Kääks, oon pihalla!!

 3. Yritin etsiä sinua Instagramista mutta en löytänyt :/

  Itse olen insta-addikti ja olisi hauskaa seurata sinua sielläkin 🙂

 4. Terveiset täältä panssarin takaa:) kyllä minä niin mieleni pahotin, kun sosiaalinenmedia esiin täälläkin kaivettiin. Kyllä en minä ole Facebookissa. Ja kyllä en tahokkaan:) ja vielä on elämä ollu ihan hauskaakin… Kyllä ei ollu niin kiire nähdä tuota valkosipulimyttyä ettei tänään ehtiny. Mutta hieno mytty!!! T: kalkkis Kuopiosta

 5. He-hei, Keski-Suomessahan aletaan olla ajan hermolla:) Keep on going, Campasimpukka!

  Jasu, tänä vuonna valkkarisato on ollut ennätyksellisen hyvä. Alexandrat ovat liki nyrkinkokoisia, kuvassa olevatkin monikyntisiä. Saivat varmasti riittävästi vettä.

  Marja, sinun kädentaidoilla letti onnistuisi taatusti! Minä ajattelin tietenkin onnistuvani ja aloin tekemään ilman ohjetta. Lopulta varret oli niin monta kertaa kieputettuja, että piti tyytyä kasaan:)

 6. Hieno kasa! Mulla on kans noita jäykkiksiä, ei onnistu letinteko ei.

 7. Mahtavannäköiset valkosipulit!

  Vaikka itse en ole edes humanisti, niin mä melkein voisin maksaa jollekin, että laittasi itselleni kondikseen kaikki facet, twitterit, instagramit ja muut somet. Niin ei itse jaksaisi puljata…

  Nimimerkillä "Olenko vaan vanha?"

 8. Voi miten laiskottaisi ottaa selkoa mikä tuo Instagram on, niin vaikea nimikin:D Pinterestiin otin jopa tunnukset, mutta ne ovat jo unohtuneet. Samoin Twitteriin, mutta enpä ole siihenkään laiskuuttani sen enempää tutustunut. Oletko tuuminut laittaa kuviasi vaikka foodgawkeriin? Joitakin suomalaisia olen siellä bongaillut.

  Tuo letti on kyllä hellyyttävä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.