Täydellinen, sisältä vielä punertava ilmakuivattu liha on valmista. Se ei ole ehkä kaikkien perinteiden mukaisesti tehtyä kuivalihaa, mutta henkäyksenohuiksi leikatut siivut ovat aivan käsittämättömän herkullisia. Ei mulla muuta.
Ruokablogi
Täydellinen, sisältä vielä punertava ilmakuivattu liha on valmista. Se ei ole ehkä kaikkien perinteiden mukaisesti tehtyä kuivalihaa, mutta henkäyksenohuiksi leikatut siivut ovat aivan käsittämättömän herkullisia. Ei mulla muuta.
Tilaa Kokit ja Potit -uutiskirje. Saat tilaajalahjaksi e-kirjana loppuunmyydyn Suupaloja-kirjan parhaat palat.
Tarvittavat evästeet ovat välttämättömiä, jotta tämä sivusto olisi käyttäjäystävällinen ja turvallinen. Välttämättömät evästeet eivät kerää henkilötietoja, eivätkä lähetä tietoja kolmansille osapuolille.
Sivutollamme käytetään evästeitä, jotka eivät ole välttämättömiä sivun toiminnan kannalta, vaan niitä tarvitaan mm. analyysitietojen keräämiseen, mainosten näytämiseen ja muuhun upotettuun sisältöön. Tällaiset evästeet saattavat kerätä henkilötietoja, kuten ip-osoitteita ja laitetietoja ja sekä yksityiskohtaista tietoa sivun käyttämisestä. Sivuston käyttämisestä kerättävään tietoon ei yhdisty henkilötietoja, joita Kokit ja Potit tallentaisi tai käsittelisi. Velvollisuutemme on kysyä sinulta lupaa näiden ei-välttämättömien evästeiden käyttämiseksi.
Hih, paistattelen nanosekunnin guruudessani. Ja sitten totean, että en kyllä oo 😀 Kuivaliha on tästä pohjoiseen tuikituttu juttu, ja kun juttelen vaikka Pudasjärvellä tosi kokeneiden lihakuivattajien kanssa, huomaan, etten tiedä yhtään mitään. Tuurilla mennään!
Kiitos silti ajatuksesta, Johanna <3
Hannele, sä olet niin guru!
Kiitos! Liha on kyllä ihan superia. Överit on ihan lähellä.
Sopii hyvin! Millon mennään? 😀
Ooooh, kylmäsavua olisi kyllä huippu kokeilla!
Mikä se semmonen pääsiäinen on, kun ei pohjoiseen tulla?
Jep! Paitsi minä en tehny mitään. Se oli tuuli, aurinko, pakkanen tai tuuri, joka työn teki. Kelit oli kieltämättä omituiset, mutta näemmä riittävän hyvät.
Suolaa on riittävästi. Tähtäsin seitsemään prosenttiin, mutta voi olla, että laskut meni sekaisin ja tuli kutosta.
🙂 Hyvää on, henkäilyjen arvoista.
Jepulisjee, juuri noin. Pakko laittaa pois silmistä, muuten siivut on suussa 🙂
Juurikin näin. Sanasta sanaan!
Aivan upean näköistä! Juuri sellaista, josta on vaarana vetää lihaöverit, ja sen jälkeen munuaiset huutaa hoosiannaa, vai miten se sanonta menikään.
Olispa tollanen lihakimpale eväsrasiassa – tekis mieli hiihtämään Lappiin jollekin laavulle, sytyttää tuli, lämmitellä jäätyneitä näppejä, juoda kuumaa mehua termoksesta ja mutustella tuota kuivalihaa.
Oi, oi miten herkullisen näköistä! En voi olla miettimättä mitä pieni kylmäsavustus tekisi vielä lihalle. Harmi, ettei olla tulossa pohjoiseen pääsiäisenä, oltais voitu poiketa maistiaisille :).
Sä teit sen! Epätavallisessakin keväässä!
Eipä tuohon muuta tarvitakaan. Upean näköistä lihaa! Oliko suola kohdillaan?
no kyllä vaan täälläkin ihastuksesta henkäillään 🙂
Tuota ei varmaan voi olla veistelemättä vielä yhtä ja sitten vielä yhtä siivua 🙂