Vaativa kuvausassistentti!

Assarini esitti äänekkään vaatimuksen: joko palkan laadun tai määrän täytyy nousta. Parmesaani on kuulema paljon parempaa kuin kuivahtaneet arkijuustonkannikat. Vaatimukseen suostumista harkitaan, sillä työnsä Pultti tekee erinomaisesti, kuten kuvasta näkyy. Arvoisa assistenttini tarkastaa, että parmesaanipala on oikeassa kulmassa, malttaa olla nappaamatta sitä kitaansa ja odottaa kiltisti kunnes on palkanmaksun aika.

26 Comments

 1. Käväisi vaan pikaisesti tsekkaamassa tilanteen. Luulee (tai tietää?), että jos istuu pylly kentässä kiltisti, saattaa olla mahkuja saada joskus jotain 🙂

 2. Virallinen Valvoja 🙂 Mahtaakohan olla pitkäänkin tuossa jo odotellut ja pyörtymäisillään juuston huumaavasta tuoksusta??

 3. Mikä ihana assistentti.Toisaalta,minullakin on sellainen,Bambi nimeltään;D

 4. Juusto on ihan parasta Pultinkin mielestä, mitä vahvempi sitä parempaa!

 5. Kissa-assarin touhut kuulostaa hauskalta! Onneks Pultti on niin kiltti, että se ei ota ennen lupaa.

 6. Pultti on kääpiövillakoira, pöytänä keittiöjakkara, jonka portaalle herra asetti etutassunsa.

 7. Tätä sopimusta on jäljellä kaksi viikkoa. Sitten alkaa uusi, villi soppari 😉

 8. Kovasti Pulttikin lipoi huuliaan, kun olis tehny niin kamalasti mieli haukata 🙂

 9. Voi tuota keskittymisen ja itsehillinnän määrää! Meillä kyllä häviäisivät parmesaanit kuin arkijuustotkin herkunperson katin kitaan.

 10. joo ne on sitten ihania nää kuvausassistentit. mulla oli ennen kisuherra joka tuppautui jokaiseen kuvaan kuin vain suinkin sattui olemaan hereillä. tämä onneksi, tai harmiksi, oli ennen kuin aloitin ruoasta bloggaamisen. uusisukupolvi kisuja ei vielä ole innostuneet kuvauksesta. joka kuvassa oli joku hännänpää tai korvankärki. kisu onneksi ei ollut ruoasta innostunut kun oli opetettu syömään lattialla, mutta toi hauveli voi olla haastava ettei se syö kuvattavaa.

 11. No ei ihme, että tässä blogissa on aina niin tyylikkäät kuvat, kun on noin tyylikäs assistentti ;-D Tule, Pultti, tänne, niin täti antaa paaaaljon parmesania.

 12. Oi, ihana foto! Minkä merkkinen Pultti on? Isovillakoira (vai pienempi ja matala pöytä)?

 13. Onko teillä pitkästikin vielä työehtosopimusta jäljellä? Eikö nyt monet neuvottelut ole menossa, voi tulla huononnuksia, sinulle siis, joudut pulittamaan enemmän ja useammin juustoa, sen verran päättäväisen näköinen kuono!

 14. Pultti on niin söpis! Meidän kuvausassistentti kallistaisi vastaavassa tilanteessa päätänsä ja nappaisi juuston palan pieneen kitaansa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.