|

Verta ja hämähäkkejä

Halloweenin kunniaksi laitoin melkein kaikki askartelijakykyni likoon ja taiteilin kengännauhalakusta hämähäkkejä. Glögi näyttää ihan vereltä, jos käyttää riittävästi mielikuvitusta.  To-del-la karmivaa!

14 Comments

 1. Kiva kun piipahdit Kokkipottilassa – tervetuloa toistekin!

  Lakukoristeet on aaaaiiiiivaaaannnn ihanat:)

 2. Onpas hauskaa, mä tein samaisesta lakunarusta viime viikolla lakulettiä, jota kiedoin serviettikoristeeksi. 🙂 Ihan hymy tuli huulille kun täysin sattumalta löysin blogiisi ja törmäsin tähän postaukseen.

  Mun ideoima lakulettiserviettikoriste löytyy täältä:
  meanwhileinlongfield.wordpress.com/2012/12/20/joulukalenteri-20-letitettya-lakua/

 3. Kiitos kommentista, Mausteinen Manteli! En oo kyllä ihan varma yhdynkö ajatukseesi kauniista hämähäkistä… 😀
  Riemua lakuhämähäkit ovat kyllä tuoneet roppamitalla!

 4. Yksinkertainen onkin kaunista, olisimpa tällaisia tajunnut väsätä, likka olisi hyppinyt riemusta!

 5. Kiiiiiiitos erityisterkuista! Oon aivan otettu!

  Blogigaalaan pääsemättömyys kyllä harmittaa. Aivan älysti. Oisin niin todistanu, että Oulussa lum… eiku multa on valkoista.

 6. Minä menin eilen muina naisina keittiöön ja ihmettelin naaman edessä pörräävää kärpästä, kunnes tajusin, että se oli langan varassa roikkuva hämppy, eikä edes mikään lakusellainen =:-0
  Viikko sitten tekstasin Akvamarinille, että sanoo Hannelelle erityisterkut, mutta tässä ne sitten jälkikäteen, kun et päässyt blogigaalaan: erityisterkut 🙂

 7. Sinä saat, Marja, hämähäkeistä varmasti miljardi kertaa hienompia.

  En minäkään ole juurikaan ennen Halloweenia keittiöön tuonut, mutta tänä syksynä mieli on kaivannut hömppää ja hauskuutta. Eikä oranssi väri tähän aikaan vuodesta tee yhtään huonoa!

 8. Oikeesti, en melkein kyennyt syömään hämähäkkejä. Mielikuvitus on ihan kiva juttu, mutta välillä se saa vähän liian kevyesti vauhtia:)

  Paahdettuja hämähäkkejä! Valkosipulilla ja chilillä valeltuna ehdottomasti;)

 9. Ne muffinit kävelevät siis vastaan:) Epäilyttävää!
  Ihana idea!

 10. HAuskoja! Pitäisköhän munkin askarrella paskarrella noita lauantaiks :). Oon jotenkin tähän saakka onnistunut välttämään halloween-hömpötyksen, mutta nyt ei enää vastaan pyristely auttanut.

 11. Vaikka tietää tuon olevan kengännauhaa, se on silti karmiva. Olisikohan aidosta hämähäkistä saanut taiteiltua kivan raksun suupalaksi? 🙂

 12. Hihii, kerrassaan mainioita! Minäkin käytin lakunauhaa halloween-askarteluun, tehtailin vähän jalkoja muffineille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.