Kuumenna uuni 180 asteeseen.
Sulata suklaa vesihauteessa.
Lisää suklaasulaan öljy ohuena nauhana samalla sekoittaen.
Lisää seokseen intiaanisokeri. Anna sokerin sulaa.
Ota suklaaseos pois vesihöyryn päältä ja lisää suola sekä keltuaiset.
Vatkaa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi.
Lisää valkuaisvaahtoon vähitellen sokeri samalla vatkaten. Älä vatkaa aivan kovaksi vaahdoksi, kuten marenkia tehdessä vatkaisit, jotta vaahto on helpompi sekoittaa suklaamassan sekaan.
Sekoita varovasti valkuaisvaahto suklaamassaan.
Vuoraa noin 23 cm kakkuvuoka leivinpaperilla.
Kaada taikina leivinpaperin kakkuvuokaan.
Paista 35–40 minuuttia. Kakku on valmis, kun kakkuun tökätty tikku tai veitsi tulee ulos puhtaana. Älä huoli, siitä huolimatta kakku on hyvin pehmeä ja mutakakkumainen.
Tarjoa esimerkiksi vaniljajäätelön kanssa.