Go Back
+ servings

Paahdettua parsaa fetakastikkeella

Annokset: 4 hlö

Raaka-aineet

  • 500 g vihreää parsaa
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • sormisuolaa
  • 200 g fetajuustoa
  • 100 g ranskankermaa
  • muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
  • sitruunamehua
  • kirsikkatomaatteja

Tee näin

  • Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  • Poista parsoista puisevat tyvet. Laita parsat ja kirsikkatomaatit uunivuokaan.
  • Huiski päälle öljy ja suola.
  • Paahda parsoja ja tomaatteja 10–13 minuuttia.
  • Murenna feta kulhoon ja sekoita ranskankerma joukkoon. Voit halutessasi soseuttaa kastikkeen sauvasekoittimella tai blenderissä. Notkista tarvittaessa kermalla tai maidolla.
  • Tarjoa parsat ja tomaatit fetakastikkeen kanssa. Viimeistele ruoka sormisuolalla.