Kuumenna uuni 175 asteeseen.
Valmista pohja. Sulata voi kattilassa. Ota kattila hellalta ja sulata voisulassa suklaa.
Lisää kananmuna ja sekoita voimakkaasti.
Lisää sokeri ja suola sekä keskenään sekoitetut jauhot ja kaakaojauhe.
Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Pingota leivinpaperin irtopohjavuoan (20–22 cm) pohjan ja reunan väliin. Voitele tarvittaessa reunoja.
Kaada taikina vuokaa ja paista 12–15 minuuttia. Jäähdytä.
Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
Lisää mascarpone ja sekoita.
Vatkaa valkuaiset puhtaassa kulhossa pehmeäksi vaahdoksi. Lisää sokeria vähitellen ja vatkaa kunnes vaahto on napakkaa.
Yhdistä kerma-tuorejuustovaahtoon.
Sulata suklaa vesihauteessa ja kaada suklaa täytteen sekaan ja sekoita tasaiseksi.
Kaada mousse pohjan päälle.
Peitä kelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mielellään yön yli.