Mätidippi
Mätidippi on helppo ja aivan taivaallisen hyvä dippikastike sipseille tai vaikka lyttyperunoille.
Esivalmistelu10 minutes mins
Estää ruudun sammumisen
Annokset: 4
- 1 prk ranskankermaa (200 g, esim. iMat Fraiche)
- 1 pieni punasipuli tai salottisipuli
- 1 sitruunan kuori ohuelti raastettuna (vain keltainen osa)
- 1/2 sitruunan mehu
- vajaa desi mätiä (esim. merilevämäti)
- kourallinen ruohosipulisilppua
- mustapippuria
- suolaa
Hienonna punasipuli tai salottisipuli aivan pieneksi silpuksi.
Raasta pestyn (luomu)sitruunan kuori. Raasta vain keltaista osaa.
Purista sitruunamehu.
Hienonna ruohosipuli.
Sekoita kaikki ainekset yhteen ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Anna tekeytyä hetki, maista ja lisää tarvittaessa suolaa tai sitruunamehua.