Go Back
+ servings
Krustadit on helppoja suupaloja illanistujaisiin. Kuvassa on vasemmassa yläkulmassa tyhjiä krustadeja, keskellä tummalla lautasella täyttetyjä. Lisäksi kuvassa on täytteitä pienissä kipoissa. Kuva on otettu ylhäältäpäin.

Krustadit – täydelliset suupalat illanistujaisiin

Helpot ja herkut pienet suupalat syntyvät vartissa!
Esivalmistelu10 minutes
Kypsennys5 minutes
Valmistusaika15 minutes
Annokset: 24 kpl

Raaka-aineet

  • 24 valmista krustadia
  • 100 g juustoa tai vuustoa raastettuna
  • creme fraichea (esim. kaurafraiche)
  • mätiä (esim. merilevämäti)
  • salottisipulia pieneksi hakattuna
  • tilliä

Tee näin

  • Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  • Täytä krustadit raastetulla juustolla tai hyvin sulavalla vuustolla.
  • Paista noin 5 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut.
  • Ota krustadit uunista ja täytä fraichella, mädillä, sipulisilpulla ja tillillä.

Vinkit!

Voit käyttää täytteenä myös tofuskagenia tai vegaanista tonnikalatahnaa.