Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Krustadit – täydelliset suupalat illanistujaisiin
Helpot ja herkut pienet suupalat syntyvät vartissa!
Esivalmistelu
10
minutes
mins
Kypsennys
5
minutes
mins
Valmistusaika
15
minutes
mins
Kokkaustila
Estää ruudun sammumisen
Annokset:
24
kpl
Raaka-aineet
24
valmista krustadia
100
g
juustoa tai vuustoa raastettuna
creme fraichea
(esim. kaurafraiche)
mätiä
(esim. merilevämäti)
salottisipulia pieneksi hakattuna
tilliä
Tee näin
Kuumenna uuni 175 asteeseen.
Täytä krustadit raastetulla juustolla tai hyvin sulavalla vuustolla.
Paista noin 5 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut.
Ota krustadit uunista ja täytä fraichella, mädillä, sipulisilpulla ja tillillä.
Vinkit!
Voit käyttää täytteenä myös tofuskagenia tai vegaanista tonnikalatahnaa.