| | |

Krustadit – helppoja suupaloja illanistujaisiin

Krustadit ovat helppoja suupaloja illanistujaisiin. Nämä rapeat ja herkulliset pikkusuolaiset valmistuvat vartissa!

Krustadit on helppoja suupaloja illanistujaisiin. Kuvassa on vasemmassa yläkulmassa tyhjiä krustadeja, keskellä tummalla lautasella täyttetyjä. Lisäksi kuvassa on täytteitä pienissä kipoissa. Kuva on otettu ylhäältäpäin.

Valmiit minicoctailtaskut eli krustadit ovat monikäyttöisiä ja hyvin säilyviä vierasvaroja. Pienet ja rapeat kupposet ovat täydellisiä suupaloja glögin, teekupposen tai vaikka kuohuviinin kanssa. Tällä ohjeella niistä tulee erityisen hyviä!

Krustadeista tulee vieläkin rapeampia ja herkullisempia, kun ne käyttää uunissa juuston tai vuuston kanssa ennen täyttöä. Juustoraastetta laitetaan kuppi liki täyteen ja paistetaan muutama minuutti. Sen jälkeen taskut täytetään ja syödään pian.

Kokeile täytteeksi myös tofuskagenia tai vegaanista tonnikalatahnaa.

Kokeile myös näitä helppoja suupaloja ja naposteltavia:

Krustadit on helppoja suupaloja illanistujaisiin. Kuvassa on vasemmassa yläkulmassa tyhjiä krustadeja, keskellä tummalla lautasella täyttetyjä. Lisäksi kuvassa on täytteitä pienissä kipoissa. Kuva on otettu ylhäältäpäin.

Krustadit – täydelliset suupalat illanistujaisiin

Helpot ja herkut pienet suupalat syntyvät vartissa!
Esivalmistelu10 minutes
Kypsennys5 minutes
Valmistusaika15 minutes
Annokset: 24 kpl

Raaka-aineet

  • 24 valmista krustadia
  • 100 g juustoa tai vuustoa raastettuna
  • creme fraichea (esim. kaurafraiche)
  • mätiä (esim. merilevämäti)
  • salottisipulia pieneksi hakattuna
  • tilliä

Tee näin

  • Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  • Täytä krustadit raastetulla juustolla tai hyvin sulavalla vuustolla.
  • Paista noin 5 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut.
  • Ota krustadit uunista ja täytä fraichella, mädillä, sipulisilpulla ja tillillä.

Vinkit!

Voit käyttää täytteenä myös tofuskagenia tai vegaanista tonnikalatahnaa.

Inspiroidu Kokkipottilan Pinterestissä! Tule mukaan!