Hannele

Moikka, minä olen Hannele, oululainen ruokavaikuttaja ja sisällöntuottaja. Itse tehty ruoka on minulle rakkaudentunnustuksista suurimpia. Rakastan yhdessä syömistä, helppoa kokkailua, auringonlaskuja ja metsää. Viljelykaudella upotan sormet multaan pienellä kaupunkipihallani.

Kokit ja potit -kanavilla haluan jakaa arjen ruokailoa sekä vaivattomia vinkkejä erityisiin hetkiin. Joskus suurinta rakkautta on oikaista mutkat. Helppous, maukkaus ja kekseliäisyys todellakin sopivat samaan pataan! Katso vaikka näitä helppoja arkiruokia.

Ideoin ja kehittelen reseptejä, kuvaan ja kirjoitan työkseni. Olen myös puheterapeutti, puheen, kielen ja vuorovaikutuksen ammattilainen.

Suupaloja – pikkuruokia ja naposteltavaa maailmalta (Readme, 2016) on loppuunmyyty esikoisteokseni.

Kokit ja Potit -kanavista löydät oivaltavia ruokaideoita helposti saatavista raaka-aineista. Ote on hyväntuulinen ja ohjeet helppoja, vaikka suhtaudunkin kokkailuun ja reseptien kehittelyyn intohimoisesti. Täällä ihmetellään myös kasvua keittiötarhassa.

Tule mukaan myös somessa. Nopeiten saat minut kiinni Instagramissa (@kokitjapotit).

Instagram
Pinterest
Facebook

Kaupallinen yhteistyö

Kokit ja potit -kanavilla teen yhteistyötä hyvän mielen kumppanien kanssa. Yhteistyö ja sisällöt räätälöidään aina brändisi tavoitteisiin ja tarpeisiin. Yhteistyössä toteutuvat kekseliäisyys, laatu ja  tavoitteellisuus, ja mausteena on Kokit ja potit -ruokailoa.   

Yhteistyömme voi olla:

sisältömarkkinointia
sisällöntuotantoa
sosiaalisen median konsultointia

Lähetän mielelläni ideoita ja mediakortin, joten laitathan sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Hannelesta sanottua

”Törkeän hyvät kuvat, ihanan helpot ja lähestyttävät reseptit ja aina jotain pientä hauskaa mukana.”
Valeäiti Hanne Kettunen 

”Rennon intohimoinen suhtautuminen ruokaan.”
Seuraaja

”Hannele on nostanut ihan uudelle tasolle vanhan ajatuksen  ’ruokaa kaikille aisteille’. Miten voikin niin helposta ja vaivattomasta saada niin kaunista. Kokit ja potit on ’helppoa arkiruokaa kaikille aisteille’. Ja se on paljon se!”
Seuraaja

”Kokit ja potit -sisällöissä yhdistyvät raikkaus, oivaltavuus ja lämpö.”
Seuraaja

OMAT ARKISUOSIKKINI