Mangovaahto, nopea jälkkäri pääsiäiseksi
Mangovaahto on pääsiäisen nopein jälkiruoka. Herkullinen vaahto syntyy vain muutamasta raaka-aineesta.
Raikas, hedelmäinen ja täyteläinen. Suussasulava, keväänkeltainen ja pirteä. Mämmikö? Ei, vaan mangovaahto, joka on valmista viidessä minuutissa joko jälkiruoaksi tai välipalaksi. Ainekset säilyvät kaapissa viikkoja avaamattomana, joten mangovaahto sopii hyvin myös vierasvaraksi.
Sitä paitsi. Tämä on paljon parempaa kuin mämmi.
Resepti
Mangovaahto
neljälle
- 1 prk vispi- tai kuohukermaa
- 1 prk rahkaa
- 3–4 dl 100% mangososetta
- noin 1/2 dl sokeria
- Vispaa kerma löysäksi vaahdoksi.
- Lisää rahka ja jatka hetki vatkaamista.
- Lisää mangosose ja sokeri. Sekoita.
- Tarjoa siltään, mangososeen tai tuoreen mangon kanssa. Voit myös rouhia päälle suklaata.
–––––
Kurkkaa pääsiäistä ajatellen myös nämä reseptini:
Pääruoat
- Yhden astian sitruunainen dijon-kana
- Kanaa mausteisella riisipedillä
- Kanarengdang
- Sitruunarisotto
- Parsarisotto
Salaatit & alkuruoat
- Parsa-fetasalaatti
- Fenkoli-pinaattisalaatti
- Paahdettu parsa ja munamajoneesi
- Paahdettu kreikkalainen salaatti
Jälkiruoat ja leivonnaiset
Hyvää en laittanu rahkaa
Mascarponella voi korvata melkein mitä vain, kun minulta kysytään:)
Rahka tuo tietysti happamuutta ja keveyttä, mutta mascarpone sellaista samettisuutta, että vola!
Ihanalta näyttää! Voisko rahkan korvata mascarpone juustolla?
Veikkaan että Alvar A. ei ihan visioinut tätä use casea Savoy-maljakolle, mutta whattheheck, toimii!
–bronx
Hih, teilläkin on Aalto-malja päässyt tarjoiluastiaksi. 😀
Kiitos vinkistä, en ole tuota mangososetta hoksannut, mutta nyt osaan etsiä.
Oh. Huomenna Stokkalle. Mangobellini mielessä.
Luin, että mangogobeliini ja mietin, että millaisesta seinävaatteesta mahtaa olla kyse:)
Minusta mangosose on satakertaa parempaa kun säilykemango. Omani ostin Stockalta, mustaa boxia oon löytänyt Linnanmaalta.
Mangosose on muuten älyhyvää kuoharin kanssa, niinkun mangobellini 🙂
Otsikon luettuani ajattelin, että haa, sinä oot kahminut lähikaupasta kaikki säilykemangot!!! Kas kun mangovaahto oli mielessä mulla, muttei ollu mangoa. Mangososeesta en ole kuullutkaan. Pitää käydä S-kaupassa. Mangovaahto on ihanaa!
Rouva on hyvä vaan. Tuore mango on ihan parasta! Toivotaan, että mangosi on makea.
Hyvää pääsiäistä!
Minulla on mango tuolla, olen sitä pyöritellyt, että mitä tekisin. Nyt tiedän:) Kiitos!