Suupaloja – rentoa pikkuruokaa maailmalta

 

Ystävät, saanko esitellä esikoisteoksemme: Suupaloja – pikkuruokia ja naposteltavaa maailmalta. En oikein vielä usko tätä todeksi. Olen hämmentynyt ja tavattoman kiitollinen, innostunut ja liikun jokaisen siirtymän viimeisen metrin liukumalla – pian tarvitsen sukkasponsorin. 

Suupaloja-kirjan idea on yksinkertainen, se on sama kuin resepti elämän tähtihetkiin: hyvää ruokaa ja yhdessäoloa. Niitä kirja on tarjonnut matkan varrella meille, ja niitä toivomme sen tarjoavan teille.

Ja kun puhun monikon ensimmäisessä persoonassa, tarkoitan minua ja ystävääni, valokuvaaja Johanna Myllymäkeä. Suupaloja on meidän yhteinen projekti, yhteisten intohimojen tuotos, jonka suunnittelu aloitettiin parisen vuotta sitten. Minulla oli haave ruokakirjasta, eikä Johannaa ollut kovin vaikea koukuttaa mukaan – harkinta-aika kesti noin neljännessekunnin. Reseptiikka ja tekstit ovat minun heinäni, joskin Johanna on ollut äärimmäisen hyvä (ja kriittinen) koemaistaja, ja ihanat valokuvat ovat Johannan taituruuden tulosta. 

Kirja on maailmanympärysmatka, jossa on kymmenen maukasta etappia. Jokaisessa matkakohteessa juodaan ensin drinkki, jonka kanssa syödään pientä naposteltavaa. Sitten yhteiseen pöytään katetaan jaettavaksi suolaisia suupaloja sekä annoskooltaan suurempi, katuruokamainen klassikkoannos. Eikä jälkkäriä sovi unohtaa – makea suupala kuuluu tietenkin jokaisen kohteen kattaukseen. Kirjassa on yhteensä noin 100 reseptiä.

Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus saada kirja omaksesi. Voit tilata kirjan vaikka heti, ja saat sen postitse heti kun maksusuoritus näkyy tililläni. Tilaamalla kirjan suoraan minulta, teet myös hyvää, sillä jokaisesta blogin kautta ostetusta kirjasta lahjoitan euron Sairaalaklovneille. Ja koska uskon vahvasti ilon ja naurun olevan hyvää tekevä lääke, lahjoitan yritykseni nimissä toisen saman suuruisen potin (oikean kokkipotin) samaan kohteeseen. Tätä kautta tilaamalla saat kirjaan halutessasi myös omistuskirjoituksen, kerrothan toiveestatilauslomakkeessa

Voit tietysti ostaa kirjan myös kirjakaupasta. Suupaloja on myynnissä Suomalaisessa kirjakaupassa, Akateemisessa kirjakaupassa ja Adlibris-verkkokirjakaupassa. 

#suupaloja #rentoapikkuruokaa

_____

33 Comments

 1. Mahtava kuulla! Kiitos <3
  Ja todellakin, oli niin kiva kohdata livenä!

 2. Onnittelut vielä kerran! oli kiva tavata eilen, vihdoin livenä 🙂 ja kirja, ahmaisin sen iltalukemiseksi ja upeita reseptejä ja kuvia. Tulee ahkeraan käyttöön 🙂

 3. Onnea! Kirja näyttää kauniilta ja kaikin puolin houkuttelevalta. 🙂

 4. Kiitos, Hannele, sain kirjan juuri ja se näyttää aivan älyttömän upealta! Siellä oli juustonaksureseptikin! Ja bonuksena ihania koiria 🙂 Täytyy vain syödä, ennen kuin alan kirjaan enempää syventyä, kun jo pikaselauksella tuli näin nälkä. Upeaa työtä, Hannele! Seuraavaksi se tahnakirja, jooko? Ja sitten kirja keittiöpuutarhan antimista.

 5. Kiitos, Nannanen <3
  Pidän huolen, että saat omasi pikapuoliin.

 6. Hannele! Tämä on ihan parasta! Onnittelut molemmille tekijöille!

 7. Avasin läppärin ja ajattelin maksaa laskuja. Samalla avasin myös Suupaloja-kirjan. Olen kirjassa sivulla 99 ja laskut ovat edelleen maksamatta 🙂

  Todella kaunis ja törkeän houkutteleva kirja! Onnea tekijöille – olette onnistuneet hienosti!

 8. Onnea! Näyttää mahtavalta. Seuraavalla Suomen reissulla lähtee yksi kappale Lontooseen :-).

  Anna

 9. Siinä se nyt on! Mahtavaa, upeaa, ihanaa! Onnittelut, Hannele 🙂 Ja juu, omistuskirjoituksella, kiitos, laitan kohta tilauksen tulemaan 🙂

 10. Kirja kuulostaa kerrassaan mahtavalta! Paljon onnea teille molemmille!

 11. Lämpimät onnittelut! On ollut ilo seurata vierestä tämän kirjan syntymistä. Odotan jo, että pääsen ihan oikeasti hypistelemään ja selaamaan teidän teostanne.

 12. Onnea upeasta opuksesta! Kirja vaikuttaa kerrassaan hurmaavalta. Mikään ei kyllä voita sitä fiilistä, kun saa oman kirjansa uunituoreena painosta.

 13. Tuskin malta odottaa, että pääsen selaamaan kirjaa!

 14. Paljon onnea kirjan johdosta! Aivan ihanalta näyttää. Täytyy kesällä napata mukaan Suomesta. Cin cin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.