Täydellinen makupari: Samettinen suklaamoussekakku & Mexico
Paulig järjesti ruoka- ja leivontabloggareille makuparikisan, jonka mahtavat tuotokset ovat nyt äänestettävissä. Käy ihmeessä äänestämässä – voit voittaa upean viikonlopun hotelli Kämpissä ja illallisen Hans Välimäen luotsaamassa Chez Dominiquessa.
Kokit ja Potit -kaksikon luomus on huikean hyvä samettinen suklaamoussekakku raikkaalla villityrnikastikkeella. Samettisen suklaamoussekakun silkkinen rakenne saa sopivasti suutuntumaa mantelisesta, ohuesta pohjasta. Perämeren rannan villityrnistä tehty kastike tuo kokonaisuuteen särmää. Ja kun makupariksi pörskäytetään Mexico -kahvit, on yhdistelmä täydellinen.
Äänestä tästä. Nyt.
Kuvista, ovat siis syötävän näköisiä herkkuja, ja tämä suklainen todella.Mutta eikö se ole hieman epäreilua, että kisassa on ammattimaista ruokakuvaajaa käyttänyt osallistuja,sehän asettaa sinut ja monet muut itse kuvansa ottaneet vähän eri asemaan kilpailutilanteessa? Vaikka kuvasi onkin tosi hieno.
PÖH!
Ja PÖH!!
Pöh, minäkään en Facebookittomana en voinut äänestää suosikkiani, eli tätä!
Näin vähän arvelinkin. Kun oli niitä peukkuja ylös ja näin… Mutta: TYKKÄÄ! Johanna:)
Äänestys on tehty Facebookittomille mahdottomaksi 🙁 Vähän epistä ja paljonkin.
Todella kauniit kisasivut Pauligilla kaikistellen. Ja aivan ihanat kuvat ja resepti kokkipoteilla. Olisinhan minä äänestänyt, mutta en ymmärtänyt miten… Johanna-kalkkis ei kässää…
Kiitos! Pauligilla oli minunkin mielestä rajattu lähettämäni kuvat kivasti. Kakku onnistui kyllä huikean hyvin, vaikka kehittelin ohjetta siinä tehdessä.
Minä en ole itse asiassa ikkään poiminut tyrnejä itse; meidän molempien vanhemmat kun ovat ihailtavia marjantoimittajia 🙂
Ihanat kuvat teillä kisasivuilla! Kakku on varmasti herkullinen ja tyrni sopii juuri tähän vuodenaikaan. Kävin tänään muuten keräämässä tyrnejä, ei ihan helppoja kerätä, purskahtelivat käsiin 😉