| |

Arkiaamun mangosmoothie

Arkiaamuisin energia ja kärsivällisyys riittää nipin napin nopeaan ja helppoon aamiaiseen. Yksi arjen suosikeista on mangosmoothie, jonka tekemiseen menee aikaa puoli minuuttia, joinakin aamuina puoli minuuttia liikaa, ja tiskiä tulee lasin ja lusikan verran.

Yksinkertaisimmillaan sekoitan smoothien jogurtista ja mangososeesta. Jos olen voimissani, laitan joukkoon hieman leseitä tai ripottelen pinnalle kaapista käteen sattuvia siemeniä. Basilikakin sopii smoothieen hämmästyttävän hyvin, kokeile vaikka!

****

Nopea mangosmoothie 

maustamatonta jogurttia
mangososetta (käytän Bonne Premium Mangososetta)

Kaada korkeaan lasiin jogurttia ja mangososetta. Kokeile sinulle sopiva sekoitussuhde, itse laitan useimmiten mangoa hieman enemmän kuin jogurttia (60/40). Sekoita.

****

8 Comments

  1. Nam, miten hyvää! Tämä tuli meille nyt asumaan. Kertalaakista!

  2. Meillä on mangojen aika vasta kesällä;sillä välin mangososetta saa pakastinaltaasta;D Kaunis kuva!

  3. Ihanan yksinkertainen ja varmasti oiva aamupala. Ihan pakko koittaa 🙂

  4. Tuoretta mangoa parempaa ei maa päällään kanna, viis sotkusta 🙂 Täällä tuoretta mangoa kyllä nykyisin saa melkein kaikista kaupoista raakana ja kamalalla kilohinnalla, sillä saa aamuun vaan ärtymystä 🙂

  5. Näyttääpä hyvältä! Taitaa olla ettei makea mango tosiaan muuta makeutusta kaipaakaan, Meillä ei löydä helposti valmissoseita mutta tuoreen mangon kanssa varmasti myös ihanaa mutta aavistuksen enemmän tulee kyllä aamuun astiasotkua 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.