| |

Helppo ja nopea arkiruoka – nämä 4 ruokaa valmistuvat vartissa

Mainos: Feelia ruokakauppa

Helppo ja nopea arkiruoka on sujuvan arjen tärkeä kulmakivi. Parasta on, jos ruoka on pöydässä melkein heti. Nämä neljä ruokaa ovat valmiina vartissa.

Helppo ja nopea arkiruoka, joka valmistuu vartissa.

Kuvassa on soikealla tarjoilulautasella perunamuussia, ahvenfileitä ja herneitä. Ahvenien päällä on tuoretta oreganoa. Kuvan ylälaidassa on lautasia, haarukoita sekä tomaattikulho, joka peittyy epäselvänä olevan kukan alle.

Oletko samaa mieltä: on aivan ookoo oikaista ruoanlaitossa.

Vaikka tykkään puuhastella keittiössä, kokkailla, kokeilla ja hämmentää, on jääkaapissa odottava valmis kotiruoka joskus parasta mitä tiedän. Nämä neljä arkiruokaa ovat oikeasti valmiita alle vartissa, jos linssikeiton kyljessä tarjottavat sämpylät on tehty aiemmin.

Helppo arkiruoka, joka valmistuu vartissa.

Kuvassa on tomaattinen kalakeitto, jonka päällä on tuoretta persiljaa. Kuvan ylälaidassa on toinen lautanen, sitruunalohkoja sekä kukkia. .

Feelia ruokakauppa on valmiin kotiruoan verkkokauppa, jossa on tarjolla yli sata vaihtoehtoa. Tilatut ruoat tulevat pienellä postimaksulla (5,90€) kotiovelle koko Suomeen, ja ruoat säilyvät autoklaavi-valmistusmenetelmän vuoksi jääkaapissa pitkään (2–6 kk).

Minun suosikeiksi nousivat lämmitystä vaille valmiit perunamuusi ja linssikeitto sekä mutkat suoriksi oikovat green curry, josta tein nuudelikeiton noin seitsemässä minuutissa. Perunamuusi ja linssikeittokin saivat lopulta pienen tuunauksen, sillä lisäsin muusiin kermapurkin pohjat ja linssikeittoon hieman harissaa.

Feelia ruokakauppa – valmista kotiruokaa

Näin tuunaat helpot ja nopeat kotiruoat

Perunamuusi & ahvenfileitä: Laita perunamuussi pussista kattilaan, lisää halutessasi hieman kermaa ja sekoita. Anna lämmetä välillä sekoittaen. Paista ahvenfileet kuumalla pannulla öljyssä tai voissa. Sulata herneet ja tarjoa ne muusin ja kalan kanssa. Osta ahvenet ja herneet lähikaupastasi – perunamuussi on Feelia ruokakaupan tuote.

Helppo nuudelikeitto: Lämmitä Green curry -liemi kattilassa. Lisää pannulla paistettua tofua tai kanaa, sekä noin 75 g (riisi)nuudelia. Voit lisätä liemeen myös kasviksia. Keitto on valmis, kun nuudelit ovat kypsiä. Tarjoa korianterin sekä halutessasi limenlohkon kanssa. Voit ripotella päälle chilihiutaleita

Tomaattinen kalakeitto: Kaada tomaattikeitto sekä 2–3 dl vettä kattilaan. Lisää noin 200 g ahventa, kuhaa tai lohta kuutioituna. Voit maustaa keiton myös vajaalla teelusikallisella harissaa. Tarjoa keitto ranskankerman ja lehtipersiljan kanssa. Lisänä voit tarjota sitruunalohkoja.

Linssikeitto & tuoreet sämpylät: Myönnetään, tämä ruoka ei valmistu vartissa, jos et ole ennakoinut sämpylöiden kanssa. Valmista siis sämpylät etukäteen – Siken sämpylät ovat helpot ja ihanat. Kaada linssikeitto pussista kattilaan. Ohenna halutessasi vedellä tai vaikka kookosmaidolla. Voit myös maustaa keittoa chilillä. Surauta linssikeiton päällä tarjottavaksi yrttitahna tuoreista yrteistä ja oliiviöljystä. Mausta tahna suolalla ja ripauksella sitruunamehua.

Näin helppoa se on! Kurkkaa myös Instapostaukseni ja liity mukaan Kokkipotti-seuraajiin.