Shikaanit suoriksi – suklainen kahvipannacotta (+kilpailu)

Aina ei tarvitse kiivetä vuoren yli. Joskus voi myös kulkea aidan matalimmasta kohdasta tai karauttaa perille oikoreittiä. Ja välillä oikoreittiä pitkin voi loikkia menemään myös keittiössä.

Oikominen ei välttämättä tarkoita mausta tinkimistä. Mutta se tarkoittaa enemmän aikaa itselle tai läheisille – aika hyvä syy vetää silloin tällöin shikaanit suoriksi. Suklaisen kahvipannacotan reseptissä päämäärään kuljetaan rattia kääntämättä: jälkkäri koostuu vain kahdesta ainesosasta.

 

Nyt on sinun vuorosi!

Paulig haastoi neljä Blogiringin bloggaajaa kehittämään Frezza-reseptin – tämä helppo pannacotta on minun tuotokseni (resepti alla). Nyt on sinun vuorosi. Haastan sinut loihtimaan reseptin, jossa käytät Frezza-juomaa. Ohje voi olla helppo tai vaikea, nopea tai hidas, aivan kuten haluat. Anna ideoiden lentää!

Lähetä reseptisi minulle sähköpostitse (kokitjapotit (at) gmail.com) viimeistään 23.11.2014. Testaan kaikki reseptit ja valitsen yhden voittajan, jolle Paulig lähettää tuotepalkinnon. Jotta palkinto osataan lähettää oikeaan osoitteeseen, laitathan reseptiä lähettäessäsi mukaan myös osoitetietosi. Bonuksena minä lupaan lähettää pientä ja kivaa voittajalle sekä kahdelle muulle reseptinsä lähettäneelle keittiötaiturille. Toteutan ja kuvaan voittajareseptin ja julkaisen sen kisan päätyttyä myös täällä Kokkipottilassa.

Kannattaa myös kuvata Frezza-resepti ja merkitä se hashtagilla #frezzaresepti Instagramissa, Twitterissä tai Pauligin Facebook-sivulla. Yhdelle arpaonniselle #frezzaresepti’n julkaisijalle on luvassa Iloleipurin ja Pauligin tuotteita sisältävä paketti (arvo 100 euroa).

Resepti

 

Suklainen kahvipannacotta (3-4 annosta)

1 pullo (250ml) Frezza Mocca-juomaa

1 1/2 liivatelehteä

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan vähintään viideksi minuutiksi. Kuumenna noin 1/2 dl Frezza-juomaa kattilassa liedellä tai kulhossa mikrossa. Kun liivatelehdet ovat pehmeitä, purista niistä vesi pois ja lisää kuumaan nestetilkkaan. Sekoita, kunnes seos on tasaista. Lisää loppu Frezza samalla huolellisesti sekoittaen. Kaada seos kolmeen-neljään jälkiruokakippoon ja nosta jääkaappiin hyytymään. Anna pannacotan hyytyä rauhassa, vähintään neljä tuntia. Tarjoile esimerkiksi pähkinä- tai keksimurujen kanssa.

www.blogirinki.fi

Yhteistyössä Paulig