|

Vesimeloni-ruusudrinkki

Muutaman päivän lämpö tekee ihmeitä: talvikengistä sai siirtyä suoraan sandaaleihin, talvesta kesään ja mustavalkoisesta maailmasta värikylläisyyteen. Samalla kun luonto sekosi lämmöstä, sekosin minäkin. Lasiin ja lautaselle pyyhälsi kesäiset maut.

Vesimeloni-ruusudrinkki on helppo ja ihana, kesäinen juoma. Raaka-aineita on kaksi: vesimeloni ja ruusulimppari. Ah, miten raikasta ja vienosti kukkaisaa. Drinkissä toimisi varmasti hyvin myös tilkka giniä – se toimii pelkän ruusulimpparinkin kanssa tosi hyvin.

Eurooppalaiset vesimelonit ovat muuten nyt sesongissa. Ihanan ohutkuorisia, maukkaita ja kokonaisia meloneja saa pikkurahalla. Kokonaisesta vesimelonista syntyy vaikka tämä loistava vesimeloni-pinjata, joka on hurmannut monissa juhlissa. Myös vesimeloni-kookosjuoma ja vesimelonisangria kannattaa pitää kesää ajatellen mielessä – ei nämä helteet tähän päättyneet!

Resepti

Vesimeloni-ruusudrinkki

3–4 annosta

5 dl kuutioitua vesimelonia

2 ploa ruusulimpparia

(jäitä)

Soseuta vesimeloni sauvasekoittimella. Siivilöi halutessasi. Kaada vesimelonipyre laseihin (noin 1/3) ja kaada päälle ruusulimpparia (noin 2/3). 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.