Dalgona-jäätelö
Dalgona-kahvin pehmeä vaahto on täydellinen pari jäätelön kanssa. Kokeile valloittavaa eteläkorealaista herkkua myös näin!

Dalgona-kahvi on somehitti. Kyseessä on eteläkorealainen kahvijuoma, jossa pikakahvista, vedestä ja sokerista vispattu vaahto lusikoidaan tai valutetaan kylmän maidon ja jääpalojen päälle. Kuulostaa täydelliseltä kesäjuomalta!
Mutta tiedättekö mitä. Pehmeä kahvivaahto on vielä parempaa vaniljajäätelön kanssa. Dalgona-jäätelö on maagisen hyvää!

Jotain maagista on myös siinä, että pikakahvista, kuumasta vedestä ja sokerista tulee muutamassa minuutissa marenkimainen vaahto. Vaahdon voi jättää löysemmäksi, valuvan samettiseksi, jos se juo kahvin kanssa.
Marenkimaisena napakkana kahvivaahto toimii loistavasti jäätelön kanssa. Yhdistelmä on helppo ja herkullinen. Vaniljajäätelön ohella myös suklaajäätelö toimii marenkimaisen kahviunelman kanssa varmasti.
Muista myös tämä ihana jäätelön ja kahvin yhdistelmä:

Dalgona-jäätelö
Välineet
- sähkövatkain
Raaka-aineet
- 2 rkl pikakahvijauhetta
- 2 rkl kiehuvaa vettä
- 2 rkl sokeria (myös tumma sokeri käy)
- vaniljajäätelöä
Tee näin
- Mittaa pikakahvijauhe, vesi ja sokeri astiaan.
- Vaahdota sähkövatkaimella kunnes koostumus on sellainen kuin toivoit.
- Mitä pidempään vatkaat, sitä napakampaa vaahtoa saat.
- Lusikoi vaahto jäätelön päälle ja nauti heti. Voit lusikoida vaahdon myös maidon päälle ja juoda kahvina.
Joko tilaat Kokkipottilan uutiskirjettä? Ja seuraathan ruokaseikkailuja myös Instagramissa!