Garam masala mantelit
JOULUKALENTERIN 3. LUUKKU
Paahdettuja, mausteisia manteleita ja mukillinen kuumaa glögiä. Paljon kynttilöitä ja svengaavaa joulujazzia. Villasukat ja kainalo jossa hengata.
Täydelliset pikkujoulut.
Resepti
100 g manteleita (kuorellisia tai kuorittuja)
2 tl öljyä tai voita
1 tl Garam masala -mausteseosta
noin 3/4 tl suolaa
Paahda manteleita kuumalla pannulla koko ajan sekoitellen, kunnes ne ovat lämmenneet ja saaneet hieman paahteista pintaa. Lisää pannulle öljy tai voi. Sekoita. Lisää mausteseos ja suola. Sekoita. Tarjoa hieman haaleina tai huoneenlämpöisinä.
_____
Viime vuonna joulukalenterin kolmannesta luukusta löytyi suklaa-pistaasimarenkeja. Pienet marengit ovat erinomaisia, etukäteen tehtävissä olevia kahvi- tai glögi-illan herkkuja.
Iso peukku tacomausteelle! RRRRRakastan juustokuminaa!
Onpa oiva resepti! Rakastan intialaisia makuja, mutta saatan kokeilla myös tacomaustetta pähkinöihin. Kiitos hyvästä vinkistä!
Ihana, IHANA tavoite, Seija! Lupaathan, että kerrot suosikkisi niistä, joita testaat!
Jos et syö muuta kuin nämä ruoat, pääset aika vähillä kilsoilla 😀
Kuinkahan paljon minun pitää hiihtää joulukilojen karistamiseksi ,jos otan tavoitteeksi tehdä kaikki 24 reseptiäsi..tänään ostin valkkareita 😉