Oulun paras brunssi

Helsingissä parasta brunssia saa Sandrosta. Oulussa parasta brunssi saa, kun joukko paikallisia bloggaajia laittaa pöydän koreaksi.

Kohotimme maljan keväälle ja yöhön asti jatkuvalle valolle, kun tänään kokoonnuimme iltapäiväbrunssille Kokkeillaan -bloginkotipesään. Kohotimme maljat myös upeille mauille – hämmästelen oikeasti joka kerta muiden ruokabloggaajien herkkuja syödessä, kuinka taitavia kotikokkeja blogimaailmaan mahtuukaan. 

Kuohuvan lisäksi tarjolla oli Pastanjauhajien Bloody Mary -salaattia sekä lammaspateeta suolakurkulla ja smetanalla, isäntäväen taiteilemaa parsaterriiniä, pekoni-munakuppeja, pestomarinoituja kasviksia ja char siu bao -nyyttejä, joille kastikkeeksi vein makeaa chilikastiketta limetwistillä.

Muista syödä välillä -blogin Rommirusina toi ensimmäisiin blogikemuihinsa tullessansa herkullisia ja hedelmäisiä pizzapiiraita ja Helsingistä kotikonnuille brunssille tullut Peruspöperö-Virpi juustoja ja patonkia. Kattaus oli täydellinen, kun kahvin kanssa nautimme vielä jo aiemmin herkuksi havaittua seljankukkatartalettia.

24 Comments

 1. Ilmoittelehan, kun olette päättäneet blogipiknikin päivän. Voisin yrittää tulla silloin Ouluun 🙂

 2. Ilman muuta otetaan – tervetuloa! Heinäkuun loppupuoliskolla olemme tavanneet kokoontua piknikille. Pysytään kuulolla!

 3. Voi jösses, ihan mahtavalta näyttää! Ajattelin otsikosta, että seuraakohan nyt ylistys Puistolan vai Tuban brunssille, mutta samaan lopputulemaan päädyitte kuin minäkin: kyllä kotibrunssi yleensä on ykkönen.
  Mielelläni minäkin ottaisin osaa blogipitoihin seuraavalla kerralla, jos mukaan otetaan. (:

 4. Sinun tekosesi Hannele ovat aina paitsi älyttömän herkullisia niin myös kauniita! Kiitos siis makuhermojen hivelyn lisäksi estetiikan nälän tyydyttämisestä 🙂

 5. Oulusta minäkin olen aloittanut blogimiiteissä ravaamisen ja sieltä saakin hyvän peruskoulutuksen aiheeseen 😀 !

 6. Kiitos, Jonna! Seljankukkatartaletin resepti on aivan loistava ja kasa marjoja tekee aina vaikutuksen 😉

  Ruotsin tuliaisvuoat ovat ihan loistavia!

 7. Otetaan nyt uus lyhenne käyttöön. EMK! = emmäkestä.

  EMK! Mikä brunssi!

 8. Kiitos kaikille, oli aivan mahtava brunssi ja huippuhyvää seuraa! Aamulla vielä jännitti ensimmäinen blogitapaaminen (omalle kohdalle), mutta aivan turhaan, olipas kyllä tosi hauskaa. 🙂

 9. Kylä tuohon brunssiin olisikin keskivertoravintolalla pinnistelemistä. Mahtavat tarjoomukset. Sinun piiraasi oli kyllä komea, vuoka taisi olla Ruotsin tuliaisia? Omiin annosvuokiin teen parhaillaan huomisen jälkiruokia.

 10. Kokkeillaan-keittiö iloitsee vieläkin mainiosta seurasta ja ihanasta ruuasta ja kiittää kaikkia osallistujia! Iltailtapalaksi voisi ottaa vielä palan kakkua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.