Ravintola Oula kitchen & bar, Oulu

Ravintola Oula on ehdottomasti yksi Oulun ravintolahelmistä. Lapland Hotelsin alakerrassa sijaitsevaan ravintolaan kannattaa ehdottomasti mennä, vaikka et hotellissa yöpyisikään.

Oulan ehdoton valttikortti on sen hurmaava monipuolisuus. Halusitpa sitten burgerin, kaupungin parasta poronkäritystä tai upean fine dining -elämyksen, olet oikeassa paikassa.

Listalta löydät varmasti suosikkisi, mutta jos innostut yllätyksistä ja pidät annosten kerroksellisuudesta, on Oulan yllätysmenu ehdottomasti sinun juttusi. Kokonaisuus on yhtenäinen ja hinta-laatusuhde on aivan todella hyvä.

Tunnelmalliseksi sisustetussa ravintolatilassa tarjoillaan aamuisin aivan mielettömän hyvä aamiainen, joka on avoinna hotelliasukkaiden lisäksi erillismaksusta myös muille. Jo pelkästään pitkään haudutettu, täydellisen täyteläinen puuro on syy mennä aamiaiselle Lapland Hotelsiin. Tai ehkä sovit aamiaistreffit tai työtapaamisen Oulaan.

Keittiötiimiä luotsaava keittiömestari Satu Tilus on taituri, jonka reseptiikka on moniuloitteista ja sopivan yllättävää. Arvostan suunnattomasti sitä keittiöstä hehkuvaa innostusta ja raaka-aineita kunnioittavaa kokkausta, joka annoksissa näkyy ja maistuu – ravintola Oula ilahduttaa joka kerta. Arvostan valtavasti myös sitä, että rima pidetään korkealla klassikkojakin kokatessa – poronkäristys pottumuusilla on taivaallisen hyvää.

Eatoulu-postaussarjassa tutustutaan pohjoisen pääkaupungin ravintoloihin. Niihin kaupungin bistroihin ja kuppiloihin, joissa itse viihdyn, ja joita suosittelen ystäville tai kaupunkiin matkaaville vieraille.

Saattaisit löytää sinulle sopivaa ruokaa myös näistä oululaisista ravintoloista:

Ravintola Oula Kitchen & Bar

Kirkkokatu 3 (Lapland hotels), Oulu

Postauksen kuvat on otettu Oulassa syksyllä 2020, kun olin kuvaamassa ravintolassa #jeesiserviisin merkeissä.

One Comment

  1. Tämä ravintola näyttää todella hyvältä. Pidän myös siitä, että täällä voi syödä sekä hampurilaisia että poropaistia. Luulen, että kaikkien näiden ruokien kokkaamiseen tarvitsee suurkeittiölaitteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.