| |

Dippilautanen

Dippilautanen on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Meiran kanssa

Dippilautanen, tuo leffailtojen ja kemujen klassikko saa uutta sykettä, kun dippivihannekset ja dippikastikkeet – sipsejä unohtamatta – katetaan rennosti pöydälle.

Dippilautanen, tuo leffailtojen ja kemujen klassikko saa uutta sykettä, kun dippivihannekset ja dippikastikkeet  – sipsejä unohtamatta – katetaan rennosti pöydälle.

Sipsit, kasvikset ja dipit on voipaperin päällä pöydällä.

Raikas ja hurmaavan näköinen dippilautanen – tai oikeastaan dippipöytä – syntyy helposti, kun pöydälle levitetään voipaperia tai leivinpaperia ja dippikasvikset ja sipsin laitetaan rennosti paperin päälle.

Dippikastikkeet nostetaan kasvisten ja sipsien sekaan kauniissa purkeissa. Lisää näyttävyyttä saan jos pöytään laittaa myös kukkia pienissä maljakoissa. Helppoa ja valloittavan herkullista!

Parhaat maut syntyvät aidoista mausteista ja yrteistä. Meiran herkkudipit on tuoreimmista mauste- ja yrttisadoista. Makuja on neljä: paprika & 3 sipulia, sipuli-chili-inkivääri, valkosipuli-yrtti sekä tomaatti-basilika.

Dipit ovat täynnä mausteiden ja yrttien makua, mutta sokeria ja suolaa on jopa 30% vähemmän kuin monissa muissa dipeissä. Ja koska maku tulee aidoista mausteista ja yrteistä, ei aromivahventeita tai tärkkeystä tarvita.

Parhaat dippikasvikset ovat niitä, joita tykkäät syödä muutoinkin. Vihanneksia valitessa kannattaa myös huomioida kasvisten sesongit – silloin ne ovat parhaimmillaan ja edullisimmillaan.

Porkkana, kurkku ja kukkakaali lienevät klassikoita, joita dippitarjottimelta usein löytyy. Mutta dipattavaksi sopii myös pienet tomaatit, parsa, varsiparsakaali ja sokeriherneet. Ja tietenkin perunat – sipsien muodossa.

Monikäyttöisiä Meiran dippejä voit tarjota vaikka näiden ruokien kanssa:

Joko seuraat Kokkipotteja Instagramissa? Tule mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.