Savuporotahna
Savuporotahna on helppo ja nopea tehdä. Tarvitset vain muutaman raaka-aineen. Tahna tai mousse on juhlien pelastaja ja täydellistä vaikka uuniperunoiden kanssa.

Savuporotahna sopii uuniperunoihin, palttoonnappeihin, rieskaan rullattavaksi, blinien päälle tai leivälle. Monikäyttöinen tahna on ihanaa myös tuulihattujen täytteenä. Tee tahna silloin smetanasta, jotta saat siitä mahdollisimman jähmeää.
Tahna syntyy kätevimmin pussissa myytävästä kylmäsavupororouheesta, joka on monikäyttöinen tuote. Tässä muutama ihana pororesepti rouheen käyttöön:

Savuporotahna
Savuporotahna on helppo ja nopea tehdä. Nauti uuniperunoiden, blinien tai palttoonappien kanssa.
Annokset: 4
Raaka-aineet
- 200 g smetanaa tai ranskankermaa
- 100 g kylmäsavupororouhetta
- 1 salottisipuli
- 1-2 tl sinappia
- muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
Tee näin
- Kuori sipuli ja silppua se aivan pieneksi silpuksi.
- Yhdistä kaikki aineet.
- Anna savuporotahnan tekeytyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia, että maut tasaantuvat.