• Info
  • Suupaloja-kirja
  • Reseptit

Kokit ja Potit

Ruokablogi

  • Ruokakulttuurit
    • Aasialaiset ruoat
    • Italialaiset ruoat
    • Tex mex -ruoat
  • Arkiruoka
    • Kala- ja merenelävät
    • Kasvisruoat
    • Keitot
    • Liharuoat
    • Nuudelit
    • Pastat
    • Risotot
    • Sieniruoat
    • Yhden astian ruoat
  • Leivonta
    • Cookiet ja pikkuleivät
    • Kakut
    • Karkit ja makeiset
    • Leivät & sämpylät
    • Pannukakut, vohvelit & letut
    • Piirakat
  • Suupalat & naposteltavat
  • Illanistujaiset
  • Juomat
  • Salaatit
  • Aamupala & brunssi
  • Jälkiruoat
    • Jäätelöt
  • Juhlat
    • Joulukalenteri
    • Kevään juhlat
    • Pääsiäinen

Arkiruoka Pastat

Juustoburgeripasta

Juustoburgeripasta on juuri niin hämmentävän ihanaa, miltä se kuulostaakin. Se on pasta, joka saa makunsa juustohampurilaisesta tutuista aineksista.

Pastan voi valmistaa lihaversiona jauhelihasta tai vegeversiona tummasta soijarouheesta. Molemmat toimivat pastassa oikein mainiosti. Minulla on aina kaapissa jälkimmäistä, joten kuvassa oleva pasta on burgeripastan vegeversio.

Juustoburgeripasta on periaatteessa kuin jauheliha-makaronimössö. Tiedätte, se makaronilaatikon esiaste, joka aina välillä tulee syötyä siltään (makaronilaatikko on aika monta kertaa mystisesti kutistunut, kun joku on vetänyt välistä).

Mutta kun jauhelihan ja pasta sekoitukseen lisätään koukuttavan ihana cheddar-juustokastike ja se tarjoillaan tomaattien ja maustekurkkujen kanssa, saadaankin kerrassa ihana burgeripasta. Kuka tätä nyt muka voisi vastustaa.

Ja koska kyseessä on pikaruoka, juustokastikkeen kanssa vedetään mutkat suoriksi. Valion Koskenlaskija ruoka&dippi cheddar sopii pastaan ihanasti. Se tuo ruokaan täyteläisyyttä ja hampurilaisen välissä sulavan juuston tuntua.

Kokeile myös näitä nopeita arkeen ja lomaan sopivia ruokavinkkejä:

  • Minestronekeitto
  • Nopea intialainen curry
  • Pasta puttanesca
  • Vege-rendang – parasta mitä nyhtökaurasta voi tehdä
Lautasella on juustoburgeripastaa, jota koristaa persilja ja puolitetut kirsikkatomaatit. Pienessä kupissa vieressä on minisuolakurkkuja

Juustoburgeripasta

Juustoburgeripasta on nopea arkiruoka, joka hurmaa hampurilaisesta tutuilla mauilla.
Esivalmistelu15 mins
Kypsennys15 mins
Valmistusaika30 mins
Annokset: 4 annosta

Raaka-aineet

  • noin 350 g pastaa
  • 1 sipuli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 400 g jauhelihaa (tai 2 dl tummaa soijarouhetta + paketin ohjeen mukaan vettä)
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl tl paprikajauhetta
  • mustapippuria
  • 1 rkl balsamicoa tai punaviinietikkaa
  • 250 g (prk) Koskenlaskija ruoka&dippi cheddar -juustokastiketta
  • tomaattia
  • maustekurkkuja

Tee näin

  • Hienonna sipuli ja kuullota sipulia öljyssä keskilämmöllä viitisen minuuttia.
  • Lisää lämpöä ja ruskista ja mausta jauheliha.
  • Jos käytät soijarouhetta, lisää suola ja mausteet ensin pannulle kuivan rouheen kanssa, kuumenna, lisää vasta sitten vesi ja sekoittele kunnes rouhe on murumaista.
  • Keitä pasta al denteksi.
  • Lisää pastaan jauhelihaseos sekä juustokastike. Pyöräytä sekaisin.
  • Tarjoa tomaattien ja maustekurkkujen kanssa.

Joko seuraat Kokkipotteja Instagramissa ja Pinterestissä?


1 Comment

Kaipaatko nopeita arkiruokia? Klikkaa tästä arjentaklaaja-resepteihin

Tilaa Kokit ja Potit -uutiskirje. Saat tilaajalahjaksi e-kirjana loppuunmyydyn Suupaloja-kirjan parhaat palat.

Previous Post: « Kuukauden viini: Taittinger Réserve Champagne Brut
Next Post: Joulun ruokalahjat x 10 »

Reader Interactions

Comments

  1. Perus says

    24.1.2021 at 19:48

    Oot sitte antanu perus nistipadalle/makaroonimössölle vähä hienomman nimen. 🤣🤣🤣

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Primary Sidebar

Hae reseptiä

Hannele

Tervetuloa Kokit ja Potit -ruokablogiin! Tarjolla on oivaltavia reseptejä helposti saatavista raaka-aineista sekä tunnelmia keittiötarhasta ja ruokamatkoilta. Lue lisää!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Tilaa Kokit ja Potit -uutiskirje. Saat tilaajalahjaksi e-kirjana loppuunmyydyn Suupaloja-kirjan parhaat palat.

Tietosuojaseloste

Avainsanat

Aamupala & brunssi Aasialaiset ruoat Arkiruoka Cookiet ja pikkuleivät Grillaus Illanistujaiset Italialaiset ruoat Joulu Joulukalenteri Juhlat Juomat Jälkiruoat Jäätelöt Kakut Kala- ja merenelävät Karkit ja makeiset Kastikkeet ja tahnat Kasvisruoat Keitot Keittiöpuutarha Kesäruoka Kevään juhlat Leivonta Leivät & sämpylät Liharuoat Lisäkkeet Nuudelit Pannukakut, vohvelit & letut Pastat Piirakat Pääsiäinen Ravintolat Risotot Ruokakulttuurit Ruokamatkat Salaatit Sieniruoat Suupalat & naposteltavat Säilöntä Tex mex -ruoat Yhden astian ruoat Yleinen

Reseptiarkisto

SUOSITUIMMAT RESEPTIT

Maailman parhaat mokkapalatHelppo gnocchivuoka

Copyright © 2021 · Divine theme by Restored 316

Tietoa Kokit ja Potit -sivuston käyttämistä evästeistä
Käytämme evästeitä, jotta käyttäjäkokemuksesi tällä sivustolla olisi mahdollisimman sujuva. Ilman näitä nk. välttämättömiä evästeitä sivustoa ei voi käyttää lainkaan. Lisäksi käytämme evästeitä kävijädatan keräämiseen sekä markkinoinnin kohdentamiseen. Hyväksy kaikki evästeet tai muokkaa evästeasetuksia. EvästeasetuksetHYVÄKSY
Tietoa evästeistä

Tietoa evästeistä

Tällä sivustolla käytetään evästeitä sujuvan ja turvallisen käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi. Näitä välttämättömiä evästeitä säilytetään käyttämässäsi selaimessa ja ilman näitä evästeitä, tämä sivusto ei toimi.

Käytämme myös kolmansien osapuolien evästeitä analyysitietojen keräämiseen. Evästeiden avulla tutkimme mm. kuinka kauan vietät aikaa sivuillamme ja millä sivuilla vierailet. Emme pysty suoraan tunnistamaan sinua näiden tietojen avulla. Lisäksi saatamme näyttää sinulle kohdennettuja mainoksia sekä käyttää evästeitä muussa upotetussa sisällössä. Näitä evästeitä säilytetään käyttämässäsi selaimessa vain jos annat siihen luvan. Voit perua antamasi luvan koska tahansa. Luvan peruminen saattaa vaikuttaa sivuston käyttökokemukseen.
Necessary
Always Enabled

Tarvittavat evästeet ovat välttämättömiä, jotta tämä sivusto olisi käyttäjäystävällinen ja turvallinen. Välttämättömät evästeet eivät kerää henkilötietoja, eivätkä lähetä tietoja kolmansille osapuolille.

Non-necessary

Sivutollamme käytetään evästeitä, jotka eivät ole välttämättömiä sivun toiminnan kannalta, vaan niitä tarvitaan mm. analyysitietojen keräämiseen, mainosten näytämiseen ja muuhun upotettuun sisältöön. Tällaiset evästeet saattavat kerätä henkilötietoja, kuten ip-osoitteita ja laitetietoja ja sekä yksityiskohtaista tietoa sivun käyttämisestä. Sivuston käyttämisestä kerättävään tietoon ei yhdisty henkilötietoja, joita Kokit ja Potit tallentaisi tai käsittelisi. Velvollisuutemme on kysyä sinulta lupaa näiden ei-välttämättömien evästeiden käyttämiseksi.