Parhaat myskikurpitsareseptit
Parhaat myskikurpitsareseptit innostavat kokkailemaan! Tästä jutusta saat ideoita, mitä voi tehdä myskikurpitsasta. Ehkä kokkaat keittoa, salaattia, herkullista lisäkettä tai vaikka ihanaa pastaa.

Myskikurpitsa on ihanan monipuolinen ja helppo raaka-aine. Myskikurpitsaa ei tarvitse kuoria ja päärynänmuotoisen kasviksen voi paahtaa uunissa tai keittää keitoksi. Voit syödä myskikurpitsan myös raakana – kokeile vaikka napostelutikkuja tai raastetta.
Myös kurpitsan siemenet voi syödä. Pese ja kuivaa siemenet, huiski päälle oliiviöljyä ja sormisuolaa sekä halutessasi mausteita. Kurpitsansiemeniä paahdetaan 180–200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Myskikurpitsa on napakkakuorinen, joten se säilyy hyvin jääkaapin vihanneslokerossa nahistumatta – täydellistä arjen huiskeessa! Parhaat myskikurpitsareseptit ovat myös arkeen sopivia. Kokosin alle listan omista suosikeistani.

Kokeile näitä herkullisia myskikurpitsareseptejä: