ARVONTA – voita upea Balmuirin kristallinen kynttilänjalka

On joulukalenterin viimeisen arvonnan vuoro. Arvottavana on kristallinen Verona-kynttilänjalka (koko M). Minulla kynttilänjalka oli kuvauslainassa, ja tänään vein sen takaisin Balmuirin tontuille, jotta se saadaan pian matkaan yhdelle teistä! Lue postauksen lopusta toimintaohjeet.

Kuvasin kynttilänjalan parisen viikkoa sitten, kun juhlimme synttäreitäni pitkän pöydän ääressä. Kuvista puuttuu se olennaisin, ihmiset, vieraat saapuivat vasta illalla, kun oli jo ihan pimeää – kuvassa päivä (ja kameran säädöt) on valoisimmillaan. Hämärän verso ei väisty koko päivänä edes puolessa välissä Suomea.

Ilta oli ihana, ruokaa ja viiniä oli kaiketi riittävästi, ja kaikissa illankähmässä otetuissa kuvissa kaikilla on hymy huulilla. Juhlia pitäisi järjestää paljon enemmän. Lainaan haettu pitkä pöytä mahtui juuri ja juuri olkkariin, kun kaikki muut huonekalut raahattiin pois. Tuoleja haimme naapurista ja haalimme varastoista, pöytäliinaksi silitettiin riittävän monta metriä lakanakangasta, joka repäistiin sopivaan mittaan vasta paikoillaan. En olisi voinut toivoa parempaa synttärilahjaa: parikymmentä rakasta tyyppiä yhden pöydän ympärillä. Yhdessä pitäisi syödä paljon useammin.

ARVONTA

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

Kerro kommentissa, kenen kanssa sinä haluaisit syödä yhdessä. Muista jättää mukaan myös sähköpostiosoitteesi, jotta sinut saadaan kiinni voiton osuessa kohdalle. Jätä kommenttisi viimeistään 15.12.2017. Voit tuplata voittomahdollisuutesi ja osallistua arvontaan myös Instagramissa (@kokitjapotit). Palkinnon voittajalle lahjoittaa ja lähettää Balmuir.

_____

Similar Posts

48 Comments

 1. Saman pöydän ääressä olisi mukava kokoontua perheen kesken. Harvoin kaikki saa samaan pöytään, kun asuvat pidemmän etäisyyden päässä.

  jonvuo[at]gmail.com

 2. Rakkaan ystäväporukan kanssa – ehkä pari kertaa vuodessa päästään kokoontumaan yhteen ja ne hetket ovat kyllä niin mahtavia <3
  juulia.myllykangas[at]outlook.com

 3. Perheen kanssa, silleen extended family. Harvoin kun nähdään, niin on suuri ilo saada sisaruksia ja muuta sukua samaan pöytään.
  postin.tuomaa[at]gmail.com

 4. sisareni kanssa kahdestaan; molemmilla omat perheet, työt yms. nähdään todella harvoin ja tapaamiset liittyneet juhliin.
  hippu(at)outlook.com

 5. Haluaisin syödä yhdessä isoäitini kanssa :). ellurej(a)hotmail.com

 6. Sisarusteni kanssa. Me kaikki olemme levinneet ympäri Suomea, ja yhteiset tapaamiset ovat aina yhtä juhlaa. – Mervi JFA –

 7. Yhteinen hetki miehen kanssa tulisi tarpeeseen.
  hamalainentm[at]gmail.com

 8. Koko perheen kanssa<3 osa sisaruksistani asuu ulkomailla joten hetket jolloin koko perhe on yhdessä pöydän ääressä ovat kultaakin kalliimmat.
  Teidän kattaus näyttää ihanalle!
  maija.eronen (at) gmail.com

 9. Perheen kanssa <3 harvemmin arkisin ollaan samaan aikaan ruokapöydän äärellä…

  liina.mamma(a)gmail.com

 10. Perheen parissa, usein kynttilät luovat tunnelmaa kattaukseemme. Harvoin pääsemme kokoontumaan yhdessä. lamerinquecit[at]gmail.com

 11. Haluaisin syödä parhaiden ystävieni kanssa. Meitä on neljän naisen hyvin pitkäaikainen ystäväporukka ja kaikilla on omat menonsa, mutta olisipa kiva istahtaa kerrankin kiireettä hyvän ruuan äärelle. 3rikatms(at)gmail.com

 12. Yhdessä kaikkien sisaruksieni kanssa. Siihen on mahdollisuus tosi harvoin, koska pitkät välimatkat.

  (anvarp88[at]gmail.com)

 13. Haluaisin syödä perheeni kanssa saman pöydän äärellä, sillä näen heitä harvoin pitkän välimatkan vuoksi.

  Jenna.vuore[at]hotmail.com

 14. Sukulaisten ja muiden läheisten!
  Ajoittain haaveilen myös vaikkapa lukioaikaisten luokkakavereiden kanssa tapaamisesta.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

 15. Itselläkin syntymäpäivät tulossa alkuvuonna ja nyt on vuorossa pyöreitä vuosia, joten tarkoituksena on koota kaikki lähimmät ihmiset saman pöydän ääreen herkuttelemaan. Kynttilänjalka olisi upea lisä pöytään 🙂 askelia[at]hotmail.fi

 16. Haluaisin syödä yhdessä perheeni, vanhempieni ja isovanhempieni kanssa. Läheiset siis saman pöydän ääreen <3

  piupau84[at]hotmail.fi

 17. Tässä ruuhkavuosien elämänvaiheessa haluaisin koota pöydän ympärille kaikki ne rakkaat ystävät, joiden kanssa enimmäkseen vaihdetaan vain pikaisia viestejä työpäivän ja iltatoimien välissä luvaten palata asiaan kun on sopiva hetki. Joukkoon toivoisin myös ne, jotka asuvat niin kaukana ettei pikainen kahvitteluhetki ole edes mahdollinen.
  humppalulla (at) gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.