|

Pääsiäisen parhaat reseptit

Pääsiäisen parhaat reseptit löydät tästä jutusta. Luo hurmaava pääsiäisen menu helpoilla luotto-ohjeilla!

Pääsiäisen parhaat reseptit

Pääsiäinen on kevään herkullisin ruokajuhla. Se on sopiva sekoitus perinteisiä ruokia, kevään ensimmäisiä makuja ja vuosittain vaihtuvia suosikkeja. Koska perinteet eivät ole aivan yhtä vahvoja kuin vaikkapa jouluna, voi juhlamenun kanssa iloitella enemmän.

Kevään aloittava juhla ajoittuu talven ja kevään kynnykselle, joka näkyy myös ruokavalinoissa: Pääsiäisenä kaivataan jo kepeää ja raikkaita kevättä, jota tuovat parsa, salaatit ja sitruunaiset reseptit. Mutta samalla eletään vielä myös tuhtien ruokien aikaa – pataruoat ja liharuoat ovat monen pääsiäismenu suosikkeja. Kokosin alle pääsiäisen parhaat reseptit!

Näin taittelet pupuservietin

pääsiäismenu ilman lammasta

Moni vannoo pääsiäisenä lampaan nimeen, mutta ihana ja monipuolinen herkkupöytä onnistuu tietenkin mainiosti myös ilman lihaa.

Helppo lammaspaisti

Pääsiäisen liharuoat

Jos mietinnässä on liharuoka pääsiäisen kruunuksi, on helppo lammaspaisti varma valinta. Kokosin alle lammaspaistin lisäksi myös muita herkullisia reseptejä.

Paahdettu munakoiso-kikhernesalaatti

pääsiäisen parhaat salaatit ja lisukkeet

Pääsiäisenä salaateista ja lisukkeista saa pöytään raikkautta ja runsautta. Yhdistä muutama salaatti ja ihana lounas on valmis! Kaikki reseptit sopivat myös pääruoan lisukkeeksi.

Täydellinen sitruuna-marenkipiiras

Ja mitä olisi ruokajuhla ilman jälkkäreitä ja leivonnaisia! Tässä tulevat pääsiäisen parhaat reseptit – jälkiruoka edition!

pääsiäismenu

Herkullista pääsiäistä! Muista laittaa seurantaa Instagramissa @kokitjapotit – siellä on myös helppo laittaa viestiä, jos resepteistä on jotain kysyttävää.